how to design a website for free

Workshop FlitsfotografieZoals bekend wordt fotograferen moeilijker op het moment dat de avond valt of we een slecht verlichte ruimte betreden. Wordt het donkerder, dan is de flitser een hulpmiddel, maar deze ‘verknoeit’ de sfeer vaak. Deze workshop is bedoeld om onder deze lastige omstandigheden zo mooi mogelijke foto’s te maken, met de (reportage)flitser, zowel buiten als binnen. Maar ook overdag bij voldoende licht kan de flitser ons helpen foto’s mooier te maken. Daarbij komen we wel vragen tegen zoals wat is synchronisatietijd, TTL, manueel, invulflits, flitsen op 1ste of 2de gordijn, flitsen met langzame synchronisatie (slow sync of “dragging the shutter”) enz.. Hoe vermijd ik te witte gezichten of te donkere achtergrond? Hoe stel ik mijn camera en flitser in?
Dit alles wordt duidelijk uitgelegd in een presentatie van deze technieken met fotovoorbeelden (waarvan u een beknopte hand-out krijgt) en vervolgens gaan we samen aan de slag om zo veel mogelijk van deze technieken in de praktijk te brengen. We kunnen werken met een reportageflitser geplaatst op de camera of de ingebouwde flitser van de camera. Er is een model aanwezig.


Typisch programma:
10u presentatie (met hand-out)
11u15-13u samen fotograferen binnen en buiten


Meebrengen:
Camera en eventueel reportageflitser (goed opgeladen), zo mogelijk handleiding van Camera en flitser.Doelgroep:
Mensen die de basisbediening van de camera kennen (diafragma en sluitertijd) en meer willen leren over de mogelijkheden van de ingebouwde cameraflitser of een reportageflitser geplaatst op de camera.


Inschrijven:
Via Contact pagina. Vermeld voorkeur middag of avond!  


Data:


Kijk voor data op de pagina "aanbod" of stuur een mail via pagina "contact"

ADRES
Rivierenpark 51
4535 EJ Terneuzen

CONTACT
Email: info@artenscience.nl
Tel: +31 (0) 115 - 630331
GSM: +31 (0) - 630210394